Your Cart
📦 FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 399 SEK

Om Oss

Nuddy.se säljer i dagsläget färgglada ,snygga, kända kvalitets varumärken inom kategorin underkläder via nätet till marknadens bästa priser.

Vårt mål och vision är att du som kund ska hitta prisvärda passande underkläder och att ha råd att bära det allra bästa närmast kroppen.

Alla våra produkter är testade och noggrant utvalda för att hålla hög kvalitet för att du som kund alltid skall bli nöjd med våra produkter.

Underkläder ska inte vara tråkiga därför letar vi ständigt efter nya leverantörer som kan producera färgglada, snygga och spännande motiv/mönster som vi erbjuder dig på NUDDY.SE

Trygghet

Är för vår del, att när du som kund handlar av oss känner att du är nöjd med ditt köp, därför har vi ett eget lager där vi lagerhåller alla de varor som vi säljer, du som kund skall ha snabb leverans( 1-3 dagar) och förstklassig service när du kontaktar oss. Vi erbjuder alla våra kunder service över telefon, epost eller chat på Whatsapp allt för att du som kund skall känna dig trygg med att du gör ett bra köp. Vi väljer pålitliga samarbetspartner gällande transport och betalningar så som postnord,klarna,Visa och Mastercard. Vi välkomnar dig som kund och vi hoppas att du hittar det du söker i vår webbutik.

Företagsuppgifter och adress till vårt huvudkontor.

Crowdgroup AB

Venusvägen 14

132 44 Saltsjö-Boo Sweden

Orgnummer: SE559154340901

Fri Frakt

På alla ordrar över 399:-

Snabb Support

Vår support är snabb och svarar inom 24 timmar.

100% Säker Checkout

Via Klarna

×